Новий Рік 2023 на Закарпатті

Активний відпочинок та екскурсії. 29 грудня - 02 січня.
  50834
Залишилося місць:  14
6000 грн.
29.12 - 02.01
5 днів / 4 ночі

Точка старту: Мукачево
Точка фінішу: Мукачево
Складність: Легкий

У Колочаві - новий, затишний, великий будинок. Опалюється дровами - по усіх кімнатах розлучена система опалення. Два санвузли на 6 номерів. Вид з вікон - передній план - охайні будинки і ділянки сусідів, дальній - величні гори. 

У Сусково (біля Сваляви) - новий готель. Опалення від газового котла, санвузол в кожному номері. Територія озеленена, лавочки, гойдалки ... Вид з території і вікон - рельєфні, мальовничі, відносно невисокі гори, листяний ліс (швидше за все, вже буде повністю опалим, з вкрапленнями). Там і там - чисто і затишно. У Сусково просторніше, сучасніше, більше особистого простору. І там і там є сауни.

Для всіх поїздок під час турів ми використовуємо свій мікроавтобус - Renault Master. Всі переїзди будуть зручними, комфортними, безпечними. Автобус постійно в розпорядженні групи: можна залишити особисті речі, посидіти, відпочити, зарядити телефон та інше.

  У наших турах важливе місце займають фотопрогулянки, а в поїздках - фотозупинки. Якщо за вікном автобуса щось цікаве - обов'язково зупинимося, адже за кермом - організатор турів (Олег Вишневий), який як ніхто інший знає що саме потрібно нашим туристам.

            

Забронювати тур і уточнити деталі можна за тел. +38 067 619 87 94, Вишневий Олег.


Що входить у вартість туру: Оплачується додатково:
   проживання;
   Транспорт;
   Харчування;
   Екскурсійний супровід.
   Новорічний банкет;
   Басейни;
   Чани;
   Обіди..

Design and creation:  emfil
Top top